Arranjament exterior d'un pub: li presentem Ceretti

Si disposa d'un jardí, dissenyem l'arranjament exterior del seu pub: taules, cadires, il·luminació i elements de decoració.

Per fi ha arribat la primavera, la calor i el sol... la gent comença a sortir més sovint de casa i prefereix passar un bon vespre en companyia dels amics en un local que quedar-se a casa pel fred. Per tant, resulta importantíssim l’arranjament exterior del pub, per atraure nous clients i encuriosir-los!
Com dissenyar l’arranjament exterior del pub? Quins elements no poden mancar? Li presentem Ceretti, l’empresa que necessita! Es dedica des de fa molts anys al disseny i la decoració de tot tipus de locals comercials, sempre amb projectes i mobiliari a mida. Consulti els experts per assegurar-se un bon treball i no equivocar-se!
Si disposa d’un petit jardí, cal estudiar bé la disposició del elements de l’arranjament exterior del pub, per tal d’aprofitar al màxim l’espai. Si únicament serveix refrescos i begudes, seran ideals taules petits i tamborets alts de disseny, per crear una atmosfera especial i moderna. En canvi, si també serveix menjar, com patates fregides, entrepans o tapes, pot optar per taules més amples que permetin als clients de menjar còmodament. La il·luminació és fonamental, sobretot en les hores nocturnes: fanalets de disseny harmoniós, focus de colors o làmpades de terra, són les millors solucions. Si a tot això li afegim una pèrgola per a crear un racó de més intimitat, crearà l’ambient ideal!
No esperi més i posi’s en contacte amb nosaltres per a més informació sobre l’arranjament extern del seu pub!
 

Where we are
Adreça:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006