Disseny a mida per cerveseria

Disseny a mida per cerveseria: des del projecte en paper fins la posta en obra final sense intermediaris, tot en mans de Ceretti!

Necessita un projecte per al disseny a mida de la seva cerveseria? Una nova obertura o una renovació del local? En qualsevol cas, consulti Ceretti i encertarà! Aquesta empresa es dedica al mobiliari i decoració de tot tipus d’activitats comercials des de fa molts anys, la producció tota interna al nostre taller ens permet realitzar projectes ad hoc i personalitzats. Per tant, des del projecte en paper fins la posta en obra final no hi haurà cap intermediari. Això comporta un notable estalvi de temps i diners, i sobretot es guanya originalitat i personalització.
Ja té alguna idea o una línia guia pel disseny a mida de la seva cerveseria? Potser un estil especial, uns colors determinats... O vol alguns consells sobre moda i tendències dels nostres experts de Ceretti? En qualsevol cas, tindrà la certesa d’una feina a 360 graus, òptima qualitat garantida tant en materials com en la feina realitzada. Mobiliari, teixits, decoració, il·luminació i fins i tot equipament. Amb Ceretti Arredamenti ho tindrà tot.
No s’oblidi de consultar la secció d’ocasions del nostre web, pot trobar elements per al disseny a mida de la seva cerveseria realment originals i pràcticament nous, a preus increïbles! Posi’s en contacte amb nosaltres per tenir més informació, parlar amb els nostres tècnics i veure algunes imatges que podrien donar-li alguna idea útil. Estem a la seva disposició per realitzar un disseny a mida per a la seva cerveseria excepcional!
 

Where we are
Adreça:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006