Disseny a mida per hotel: l'estada de feina

Disseny amida per hotel: quines característiques ha de tenir una habitació d'hotel per allotjar persones que viatgen per feina?

Quan pensem en un hotel ens venen al cap vacances, escapades de cap de setmana... però no sempre és així. Hi ha diverses professions que comporten molts viatges de negocis, per participar en convenis, visitar clients molt distants, per l’obertura de noves seus... així trobem el cas dels que no viatgen per plaer sinó per feina.
El disseny a mida d’un hotel que ofereix estades de feina no és igual al que podem trobar a la costa o en localitats turístiques. Generalment estan situats en grans ciutats, a prop dels centres de congressos, fires o empreses importants, i ofereixen serveis adequats als treballadors. Quines característiques ha de tenir el disseny a mida d’un hotel d’aquest tipus, especialment les habitacions? En primer lloc, han de ser funcionals pels hostes, disposar d’un gran escriptori per poder posar en ordre tota la feina i espai per l’ordinador portàtil, la decoració ha de ser minimalista al tractar-se d’un viatge de plaer i els colors pastel sense cap excés.
El propi hotel pot facilitar els trasllats en bus o un servei de transport fins als aeroports o estacions de tren, o fins i tot menjar per emportar en cas d’haver-hi reunions programades, entre d’altres.
Consulti Ceretti si necessita un projecte per al disseny a mida del seu hotel, del tipus i estil que sigui. Treballem en el sector des de fa molts anys i estem preparats per donar-li consells perquè comenci amb bon peu. Posi’s en contacte amb nosaltres.

Where we are
Adreça:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006