Disseny interior d'un restaurant: l'ajut de veritables professionals

Disseny interior per restaurant: mobiliari, equipament, teixits... funcionalitat i estètica al mateix temps.

Qui es pot encarregar del nou disseny interior del seu restaurant? Qui el pot ajudar a triar mobiliari, teixits, il·luminació i decoració? Sens dubte, es troba al lloc adequat, li presentem Ceretti Arredamenti. Aquesta empresa és líder en el sector des de fa molts anys, a tot Europa. Projecta i realitza qualsevol tipus d’interiorisme a mida (bars, pubs, cerveseries, botigues de queviures, supermercats, carnisseries, take away, hotels, discoteques, gelateries, etc.), completament personalitzat.
Entre les activitats que requereixen més el nostre ajut es troben precisament els locals... pel disseny interior d’un restaurant a la moda, atractiu, interessant i estètic. L’as a la màniga d’aquesta empresa és la combinació d’estètica i funcionalitat: el projecte de Ceretti serà sens dubte agradable a la vista i al mateix temps funcional pels treballadors. Això significa que hi haurà sempre ordre i harmonia entre els elements, dues característiques que destaquen d’immediat.
No manquen els consells i les indicacions sobre equipament: dins el catàleg de Ceretti Arredamenti trobarà forns, màquines de rentar, dispensadors de cervesa, màquines de cafè, rentadors de gots i molt més. Aquí, la qualitat i la resistència són característiques imprescindibles.
No esperi més, estem a la seva disposició per començar amb el projecte de disseny interior del seu restaurant, d’èxit segur. Contacti amb nosaltres!
 

Where we are
Adreça:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006