Disseny per a gelateria Take Away

El disseny d'una gelateria Take Away s'ha de centrar en la presentació directa dels seus productes: atenció als mostradors i frigorífics.

No totes les gelateries tenen espai suficient com per disposar d’una zona amb taules i cadires. És el cas de les gelateries take away. Però sigui quin sigui el cas, el disseny de la gelateria és molt important, disposi o no de zona d’estar per als clients. Com tots sabem, la primera impressió és la que compta, és la que ens fa optar per una botiga o una altra quan encara no en coneixem els respectius productes... Vol atraure el major nombre de persones possible? Vol deixar enrere la competència? Li presentem Ceretti per al disseny de la seva gelateria.
Aquesta empresa es dedica a l’interiorisme des de fa molts anys, la producció interna li garanteix la màxima personalització i la alta qualitat del resultat final. Si necessita un disseny per a gelateria completament a mida, es troba al lloc adequat.
Com hem dit abans, per al “take away” no es preveuen cadires, taules, banquetes o similars. Al contrari, es dóna tota la importància a la vitrina dels gelats i als frigorífics dels productes freds. El més important és ressaltar al màxim les seves creacions i cridar l’atenció dels potencials clients i que es sentint atrets per tantes delícies. Generalment en el disseny d’una gelateria no hi manquen les màquines de granissat, una bona alternativa al gelat durant els calorosos dies d’estiu.
Si vol assessorament d’experts en el sector i comprar el millor equipament, posi’s en contacte amb Ceretti Arredamenti. No se’n penedirà!
 

Where we are
Adreça:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006