El disseny a mida d'un hotel

Gran qualitat i cura dels detalls, aquestes són les característiques d'un disseny a mida per a hotel.

L’única manera d’aprofitar al màxim els espais d’una activitat comercial és consultar els experts... sobretot si l’estètica n’és un aspecte fonamental, com en el cas dels complexes turístics. Posi’s en contacte amb Ceretti per al disseny a mida del seu hotel!
Aquesta empresa es troba al sector des de fa molts anys i ha sabut créixer a nivell nacional i internacional. La qualitat del treball final, la resistència dels elements incorporats i la cura del més petit detall han portat a Ceretti a ser una empresa líder. Si necessita algun consell per al disseny a mida del seu hotel, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.
Tots els dissenys es personalitzen al 100%. Els nostres experts poden aconsellar-li les tendències del moment o trobar elements singulars per caracteritzar el seu estil, que es veurà reflectit després a la seva activitat. Un hotel mediterrani? O de luxe? Modern i de disseny o clàssic, acollidor i senzill? Queda a les seves mans la difícil tria!
Un disseny a mida per a hotel comprèn, a més del mobiliari, la decoració, els teixits, la il·luminació... un projecte a 360 graus per a un resultat complet.
Si vol veure algun exemple, visiti la pàgina de projectes realitzats – hotel al nostre web, trobarà idees interessants per als seus locals.
Demani’ns més informació i posi’s en contacte amb Ceretti per al disseny a mida del seu hotel.
 

Where we are
Adreça:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006