Mobiliari per pub: la gran feina de Ceretti

Mobiliari per pub: contacti Ceretti per una feina completa i molts consells útils.

Si necessita mobiliari per pub nou, Ceretti és l’empresa adequada on dirigir-se. Ens dediquem a la realització a 360 graus, a partir d’una visita, passant pel projecte en paper, la tria dels materials i la realització, fins la posta en obra i els acabats. Quins avantatges comporta dirigir-se a una empresa que s’encarrega de tot el iter de realització? Podrà demanar projectes a mida, màxima personalització, i l’estalvi de temps i diners està garantit.
Ceretti es dedica a l’interiorisme de tot tipus d’activitats comercials des de fa molts anys. L’interiorisme i el mobiliari d’un pub ofereixen la possibilitat de jugar amb l’estil, la decoració, la il·luminació... així podrà deixar volar la seva imaginació i crear quelcom realment únic i original. Amb els valuosos consells de Ceretti, l’interiorisme i el mobiliari del seu pub seran estèticament molt agradables i captivadors i, al mateix temps, funcionals per la feina.
Té ja alguna idea dels productes que oferirà? Té intenció de preparar alguns plats per acompanyar el beure? No pateixi, Ceretti deixarà a punt també l’espai de la cuina, amb tot l’equipament necessari.
Per saber-ne més, posi’s en contacte amb nosaltres, els nostres tècnics escoltaran les seves demandes i prepararan un pressupost ad hoc. No deixi escapar aquesta oportunitat, el millor mobiliari per pub porta el segell Ceretti.


 

Where we are
Adreça:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006