Projecte d'interiorisme per a hotel: el procés de desenvolupament

Projecte d'interiorisme per a hotel, per a activitats noves o renovacions: des de la primera visita fins a la realització.

Ceretti pot preparar el projecte d’interiorisme del seu hotel, a mida i completament personalitzat. Situats a la província de Brescia, Italia, treballem en el sector de l’interiorisme des de fa anys i amb el temps hem adquirit una gran professionalitat i experiència, característiques que ens han permès exportar els nostres productes també a l’estranger. Les nostres creacions són d’alta qualitat, comprovi-ho amb els seus propis ulls!
Tornem al projecte d’interiorisme per a hotel, quin és el procés de desenvolupament? En primer lloc, duem a terme una visita atenta, procedim a l’anàlisi del context i de la competència, i a continuació escoltem totes les seves consideracions d’estil. Acabada aquesta fase d’anàlisi, preparem el projecte en paper per presentar-l’hi i modificar el que calgui. És el moment de procedir a la realització física del nostre projecte d’interiorisme per a hotel: la producció tota interna a l’empresa ens permet garantir la màxima personalització possible. Acabats i posta en obra, fins i tot amb la instal·lació de tot l’equipament triat. Què més es pot demanar?
Ceretti fa que tot sembli més fàcil, el projecte d’interiorisme del seu hotel serà original, únic, innovador i atractiu. Tant si es tracta d’una activitat existent com d’una nova obertura, es troba al lloc adequat.
Posi’s en contacte amb nosaltres per saber-ne més i visiti el nostre web per veure algunes imatges de les nostres realitzacions.
 

Where we are
Adreça:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006